RSS Feed

PR & Policy

Beautyholics Anonymous är en skönhetsblogg med fokus på att göra skönhet och makeup lite tillgängligare för den breda allmänheten. Jag som skriver är en frilansjournalist i tjugoårsåldern som har ett omättligt intresse för skönhet och de oändliga möjligheter av kroppsillusion som make up skapar. Vanligtvis skriver jag djuplodande musikanalyser och diskuterar artisteriets baksidor i diverse magasin, men som avbrott från kulturkoftornas mysiga kultursidor, så underhåller jag mig med att tipsa, recensera och informera om skönhetens underbara värld!

Policy angående pressutskick
Jag tar emot produktprover för recension. Jag kan aldrig garantera vare sig hur mitt utlåtande om er produkt blir, eller om det blir en recension över huvud taget. Recensionerna kommer alltid, oavsett situation, att spegla mina egna, ärliga åsikter som jag har om produkten ifråga. Recensionerna baseras på en så grundlig testning som möjligt för att jag skall kunna göra era produkter rättvisa. Goda omdömen är inte givet bara för att produkter skickas ut. Produktprover är aldrig ersättning för publicerade inlägg, men de är i många fall en förutsättning för att jag ska kunna hålla mig uppdaterad kring ert företag, så att jag kan ge mina läsare en så helhetstäckande information som möjligt.
Det går heller icke att köpa inlägg av mig, då ett sådant upplägg skadar Beautyholics Anonymous trovärdighet.

Upphovsrätt
Innehåll och bilder som publiceras omfattas av upphovsrätten. Alla logotyper och varumärken som visas tillhör sina respektive ägare.
För att få tillstånd att använda hela eller delar av bloggens innehåll, vänligen maila mig. Du har inte rätt att (1.) utan tillstånd använda text/media som publicerats på Beautyholics Anonymous för att annonsera för produkter, (2.) göra intrång i upphovsrätten och återanvända innehåll eller bilder som publicerats på Beautyholics Anonymous, (3.) för egen ekonomisk vinning använda text eller media som publicerats på Beautyholics Anonymous. Det är tillåtet att länka till bloggen samt att citera dess innehåll så länge Beautyholics Anonymous namn och webbadress inkluderas i anslutning till citatet.

 

Representerar du ett företag, ett märke, en salong eller annat som kan vara av intresse för mig och mina läsare? Lägg gärna till sandra.hellstenius@gmail.com i listan för kontakter.

Beautyholics Anonymous håller sig alltid till de pressetiska reglerna!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: