RSS Feed

Like soft cotton candy on your cheeks

Häromdagen dök denna lilla skönhet ner i min brevlåda – Petite Pouf från Too Faceds vårkollektion 2012. Den är alldeles lagomt liten så att man alltid kan ha den med sig, samtidigt som den inte känns för liten. Dessutöver, i och med att den är infällbar, så behåller borsten alltid sin ursprungsform. Att borstar förstörs på grund av idel transport i en slarvigt städad handväska är ett problem som vi nog alla stött på emellanåt, eller hur?

Too Faced jobbar ofta med vad de kallar Teddybjörnshår, vilket kan låta aningens förvirrande. Vilka teddybjörnar har fått ge sitt liv för denna borste?! Nej då, Teddybjörnshår är bara ett väldigt fint ord för syntetiskt hår. Och om vi skall vara ärliga så låter det ju bättre, trots att namnändringen inte betyder ett jäkla skit. Just nu, när den är helt ny och oanvänd, så är den nästintill löjligt mjuk… vilket har lett till att jag sitter och smeker den här mot min kind för tillfället. Mjuuukt. Sköööönt.

Priset ligger på 175kr, vilket jag anser att den definitivt är värd. Men med det priset så är det ingenting du köper förrens du har alla andra grundborstar, eftersom detta ändå är en extravariant på puderborsten du redan har.

Finns att köpa här.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: